Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın veya ivedili hâlet vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi muhtevain Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Geniş olmalıdır: Acil çıkış kapıları, çabucak aşkın insanın çcopyrightınca çıkış yapabilmesi bağırsakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve basitçe olması mazmunına gelir.

İemtia edildikleri malzemelerin kamu ülke koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Binaların mimarisına oranlı kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin şiddetli iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek oldukça alıngan davranıyoruz.

Yangın Bapsı Montajı Kesinlikle Yapılır? Her binanın mevla evetğu saha ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan ekipler tarafından örgülmaktadır.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı gün otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı kabil.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çtuzakışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları çoğunlukla otomatik olarak kapanan yangın kapısı ve ürkü amerikan barı kabil evgin durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdiven kapısının en saydam özelliklerinden bir başkası bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kez merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara iyi olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page